Arianna Puello torna a Girona per un concert de Fires

La rapera, actualment instal·lada a Mèxic, actuarà a la ciutat on va començar la seva carrera

Arianna Puello, en una imatge promocional.

Arianna Puello, en una imatge promocional. / DdG

DdG

La rapera Arianna Puello, instal·lada a Mèxic des de fa anys i nascuda a la República Dominicana, torna demà a Girona per actuar a la ciutat on va créixer i va començar la seva carrera musical. La cita serà aquest dimarts al Yeah! Indie Club i les entrades estan exhaurides des de fa dies.

La cantant de rap protagonitzarà una nit de rap acompanyada de DJ Spawn El Policia del Funk i els joves Macro i Suppa, dins la programació de Fires de Sant Narcís de la sala.

Convertida des de fa anys en tota una estrella mundial del rap en castellà, Puello fa molt temps que no actua a Girona. De fet, ho havia de fer la primavera del 2020 dins la programació del Black Music Festival, però la pandèmia ho va impedir.

Recentment, la revista Rolling Stone l’ha situat en el número quinze de la llista dels cinquanta grans noms en la història del rap en espanyol.

La cantant és una de les pioneres del hip-hop a Espanya i una de les primeres dones a obrir-se camí en una escena , fins a principis dels noranta, dominada per homes. Amb àlbums com El gancho perfecto (1999) o La Fecha (2001), Puello es va erigir en una de les veus més respectades de la música urbana a Espanya.