Girona guanya una nova galeria d’art amb l’expansió de The Eleven House

La dissenyadora Susanna Cots estén el projecte cultural que té a Peratallada fins a la capital, on actualment només quedava El Claustre

El nou local, ubicat al carrer Hortes, obre dissabte amb una exposició col·lectiva

La galeria de Peratallada.

La galeria de Peratallada. / Elm Múrcia

Alba Carmona

Alba Carmona

Girona guanyarà una nova galeria d’art amb l’expansió de The Eleven House, el projecte que la dissenyadora Susanna Cots té a Peratallada. Ara estén la filosofia del local de l’Empordà, que funciona com a galeria d’art i boutique de disseny, llibres i cultura, a la ciutat de Girona, amb una concept gallery al carrer Hortes.

Amb l’obertura de The Eleven Gallery, la ciutat tornarà a comptar amb dues galeries d’art, després que fa unes setmanes la Galeria Dual abaixés la persiana i només es mantingués oberta El Claustre, un negoci que enguany ha celebrat el seu quarantè aniversari.

El nou projecte de Susanna Cots a Girona forma part d’una fase expansiva de la marca The Eleven House, que té com a motor les inquietuds culturals de la dissenyadora, però vol anar una passa més enllà. 

«Costa trobar un concepte que defineixi en si mateix tot el que pot cabre dins l’univers The Eleven, per això, parlem de concept gallery, perquè l’art és l’eix transversal que alimentarà totes les propostes culturals», afirma Cots.

En aquest sentit, la responsable del projecte cultural avança que vol treballar «disseny encapsulat en qualsevol disciplina artística» i per això, «l’art arribarà a través de propostes teatrals o d’obres que acaben impactant i aportant alguna cosa més que emoció».

La inauguració del nou espai serà aquest divendres sota invitació i la galeria obrirà les portes al públic a partir del 2 de desembre, amb una exposició col·lectiva d’artistes representats per The Eleven House, com Bernat Sobrebals o Raúl del Sol.