Concert de Sergi Carbonell a la Catedral a favor d’un projecte contra la fam al Sudan del Sud

L’exteclista de Txarango interpretarà el disc «Ubuntu» amb col·laboracions com Magalí Sare i Sebastià Gris

Sergi Carbonell, músic.

Sergi Carbonell, músic. / Xevi Abril

Alba Carmona

Alba Carmona

L’exmembre de Txarango Sergi Carbonell actuarà aquest dijous al vespre (19.00) a la Catedral de Girona, en un concert de Nadal de càracter benèfic a favor de la Fundació Nzuri Daima i el seu projecte «Emergència per fam extrema» al Sudan del Sud. L’exteclista de Txarango aparcarà durant una nit el projecte de música pop intimista que va iniciar amb el disc Refugi, per recuperar un treball de l’etapa anterior de piano solo. Concretament, es tracta dUbuntu, que va gravar acompanyat del quartet de corda Budapest Symphony Orchestra l’any 2022. 

En aquest concert a la Catedral de Girona, el músic de Ribes de Freser l’interpretarà per primera vegada en directe acompanyat d’un quartet de corda i col·laboracions especials com les de la cantant i multiinstrumentista barcelonina Magalí Sare, el guitarrista i compositor mallorquí Sebastià Gris, el cantant Raúl Rojas i el percussionista de Txarango i actualment dels Stay Homas Joan Palà.  Carbonell també comptarà amb la col·laboració de la trombonista Maria Astallé, la cantautora Marina Prat i altres intèrprets com Dani López, Anna Casals, Albert Dondarza, Ana Fernández i Marta Roma.

Tots participaran en un concert de Nadal diferent per recaptar fons per a la Fundació Nzuri Daima, que transformarà tota la recaptació en àpats al Sudan del Sud. Cada entrada de 15 euros equival a un àpat d’un nen o nena durant un mes en aquest país africà, segons l’organització.