Zoo anuncia la seva retirada amb una gira que només preveu un concert a Catalunya

El conjunt valencià ja havia avançat l'estiu passat que deixaria els escenaris per "descansar"

Arxiu

Arxiu / ÚLTIMO PASILLO - Archivo

Redacció /ACN

El grup valencià Zoo ha fet bona la promesa que va llançar l'estiu passat i ha anunciat que es retira dels escenaris aquest 2024. El conjunt de Gandia ja havia avançat el juny de 2023 que aquest any seria el seu últim any en actiu. "El 2024 pararem a descansar", van dir aleshores.

Aquest diumenge han publicat un vídeo de comiat a les xarxes acompanyat del missatge "Adéu". El grup, format per Toni Sánchez (Panxo), Arnau Giménez, Marcos Úbeda, Hèctor Galan, Natxo Císcar i Toni Fort (Pollet), es va constituir el 2014 i s'ha popularitzat arreu dels Països Catalans gràcies a èxits com 'Estiu', 'Vull', 'Ventiladors' o 'Tobogan'.

La retirada arriba en el millor moment d'una banda que en la gira del disc 'Llepolies' va omplir fa un any amb el seu rap en valencià el WiZink Center de Madrid i el Palau Sant Jordi de Barcelona, i que es baixarà definitivament dels escenaris després d'onze últims concerts.

On anirà la gira de comiat de Zoo

El grup afrontarà entre març i juliol una gira que li portarà per Lugo (A Candeloira), Iruña (Iruña Rock), Murcia (Garatge Beat Club), Barcelona (Telecogresca), Jerez de la Frontera (Primavera Trompetera), Bilbao (Zeid Fest), Villarrobledo (Viñarock), Mallorca (Sensenom Fest), El Bonillo (Alterna Festival), Madrid (La Riviera) i que culminarà en el seu lloc d'origen, Gandia (Pirata Beach Festival).