VÍDEO | Zoo publica un nou tema titulat 'Epíleg' després d'anunciar la retirada dels escenaris

La cançó resumeix els deu anys de trajectòria del conjunt valencià a ritme de rap

Fotograma del videoclip 'Epíleg' del conjunt valencià Zoo

Fotograma del videoclip 'Epíleg' del conjunt valencià Zoo / zoo

ACN

Zoo ha publicat aquest dimecres a dos quarts de nou de la nit un nou tema titulat 'Epíleg' després d'anunciar la retirada dels escenaris. El líder del grup valencià, Toni Sánchez (Panxo), havia avançat la novetat a les xarxes socials aquest matí, on també revelava que els integrants del grup estan "remogudets" per "tot el carinyo d'estos dies", per bé que "tranquils i agraïts". Alhora, Panxo ha indicat que les entrades per als dos concerts de Múrcia han "volat" en dos dies, que gairebé ha passat el mateix amb les dues dates de Madrid i que les de Barcelona van "a tope". Pel que fa a la cançó, el conjunt valencià resumeix a ritme de rap els deus anys de trajectòria del grup.

Tres dies després d'anunciar el comiat del grup, la banda acaba de publicar 'Epíleg'. Al videoclip del nou tema, el mateix personatge que protagonitzava el vídeo en què el grup anunciava l'aturada, un mico, recorre aquesta vegada tota la trajectòria de la banda fins a l'adeu d'aquest 2024.

Al vídeo, el mico comparteix vivències amb els sis membres de Zoo, formant part de l'inici, desenvolupament I final d'aquesta banda de Gandia que va néixer l'any 2014. Ara, deu anys després d'aquell 'Estiu' que va suposar el debut de la banda, Zoo es prepara per a una última gira de deu concerts que acabarà a la ciutat on tot va començar, Gandia, en el Pirata Beach Festival.

Sales com La Riviera de Madrid (amb dues dates i una d'elles ja esgotada) o Garaje Beat Club de Múrcia (dues dates ja esgotades) i festivals com el Telecogresca (Barcelona), Primavera Trompetera (Jerez de la Frontera), Iruña Rock, ZeidFest (Bilbao), A Candeloria (Lugo), Viñarock, Sensenom Festival (Mallorca), Alterna Festival (El Bonillo) albergaran els nou concerts que conformen la gira d'aquest any amb el punt final a Gandia.