Delirium anuncia dues dates a Cassà de la Selva i una altra al Mas Sorrer

La primera cita del festival de música electrònica serà l'11 de maig al Parc Art

Delirium a la Pineda Fosca, l'any passat.

Delirium a la Pineda Fosca, l'any passat. / Delirium Festival

Alba Carmona

Alba Carmona

Delirium, el festival itinerant de música electrònica, ha anunciat les seves primeres dates per al 2024: dues a Cassà de la Selva i una tercera al Mas Sorrer de Gualta, on va començar tot. 

L’11 de maig, el Parc Art de Cassà acollirà la primera cita, una nova localització que els organitzadors han triat per ser un espai singular a l'aire lliure, mentre que el 5 d’octubre Delirium es traslladarà a la Pineda Fosca, on ja es va celebrar l’any passat. Al Mas Sorrer serà l’11 d’agost.

L’Ajuntament de Cassà ha arribat un acord amb els organitzadors del Delirium Festival per facilitar la celebració dels dos esdeveniments al municipi. Sobre aquesta iniciativa el regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font comenta: "aquest tipus d’esdeveniments ajuda a posicionar el municipi en el mapa de festivals musicals i demostra que Cassà és una ubicació interessant per atraure tota mena d’esdeveniments amb el que això comporta per a l’activitat econòmica local".

Nascut durant la pandèmia, l’estiu del 2020, Delirium va començar com un esdeveniment diürn de música electrònica i performances que va congregar uns 2.000 assistents al Mas Sorrer. Després de tres edicions al Mas Sorrer de Gualta, l'any passat va canviar el format per escampar-se per espais singulars de les comarques gironines. La cita dedicada a la música electrònica va començar al maig amb 2ManyDJs al bosc de Can Ginebreda de Porqueres, i més endavant va dur altres referents internacionals, com Giorgia Angiuli i Jan Blomqvist a l’ermita del Collet de Sant Antoni de Calonge o de Claptone al Mas Sorrer. Més endavant van venir Cassà i Girona, coincidint amb les fires de Sant Narcís.