Setanta activitats a la Setmana Cultural del Conservatori de Girona

Del 19 al 25 de febrer atura les classes per donar pas a actes per a alumnes i el públic general

Jordi Camps i Anna Cassú, en la presentació de la setmana.

Jordi Camps i Anna Cassú, en la presentació de la setmana. / Diputació de Girona

DdG

La Setmana Cultural del Conservatori de Música de la Diputació de Girona inclourà prop de setanta activitats diferents. Del 19 al 25 de febrer el Conservatori atura les classes per donar pas a tota mena d’activitats adreçades a l’alumnat i també al públic en general.

Entre les vuit activitats obertes a la ciutadania destaca la cloenda, diumenge 25 al migdia, amb un concert a l’Auditori de Girona a càrrec de les bandes dels Conservatoris de Girona i Vila-seca, però també hi haurà propostes com la conferència La creació musical de les dones del nord de la Mediterrània de Mar Medinyà o un concert de lieder en català, amb motiu del 150 aniversari del naixement de Joaquim Pena.

A mes d’obrir-se a la ciutadania, el Conservatori vol sobretot fer sortir de la monotonia als nois i noies del centre "sense deixar d’aprendre i veient la música més enllà", explica la directora acadèmica, Anna Cassú.

Per això, durant tota aquesta setmana s’aturen les classes per donar pas a classes magistrals amb professors externs que donen "una visió diferent" a l’alumnat, a més de conferències. En aquest cas, les famílies tenen també la possibilitat d’assistir-hi i aprofundir en temes d’interès com les sortides professionals o tècniques d’estudis.