«Winter», circ amb consciència ambiental

La programació del Municipal surt del teatre amb la carpa que els francesos My!Laika instal·laran de divendres a diumenge a La Copa 

El Municipal programa Messiez i «Jauría» i s'atreveix amb el circ de carpa

Una escena de l'espectacle «Winter».

Una escena de l'espectacle «Winter». / My!Laika

Alba Carmona

Alba Carmona

Les acrobàcies circenses i el missatge ambiental s’uniran des d’aquest divendres i fins diumenge en una vela a l’esplanada de La Copa de Girona. Per primera vegada, el Teatre Municipal s’atreveix a programar circ de carpa de la mà de la companyia francesa My!Laika, que s’instal·larà a la Devesa amb Winter, una proposta que combina circ absurd ple d’humor, teatre i dansa per abordar l’emergència climàtica.

Enmig d’una atmosfera fantasmagòrica, la troupe francesa relliga el crit d’alerta per l’escalfament global amb la reflexió sobre el pas del temps en un relat que no és lineal.

Disquisicions ontològiques sobre la mort, el clima i la consistència d’un gelat de Calippo porten el públic a un viatge que es desenvolupa a través de figures superposades, cançons i piruetes circenses.

Una cadira voladora, titelles, malabars, manipulació d’objectes, equilibris i música original en directe es despleguen sota la vela de My!Laika gràcies a quatre intèrprets en un espai d’aires fantasmals presidit per un piano i un quadre barroc.

A banda de les tres funcions que faran aquesta setmana a Girona -divendres, dissabte i diumenge, cada dia a les 19.00-, My!Laika tornarà per terres gironines a la primavera. Serà del 9 a l’11 de maig, a l’antiga estació d’Olot.

Subscriu-te per seguir llegint