Isaac Ulam torna amb «Bellesa i dolor»

El músic i compositor blanenc publica el seu sisè disc d’estudi, fruit de dues setmanes d’aïllament 

Isaac Ulam, en una fotografia d'arxiu.

Isaac Ulam, en una fotografia d'arxiu. / Aniol Resclosa

Alba Carmona

Alba Carmona

Isaac Ulam torna amb el seu disc més madur, Bellesa i dolor, fruit d’un aïllament de dues setmanes. El músic i compositor blanenc acaba de publicar el seu sisè disc d’estudi, on es despulla amb una dotzena de cançons que, com un llargmetratge cinematogràfic, dibuixen un itinerari amb escenes autobiogràfiques, observacions sociològiques, amor i desamor i ruptures i renaixements.

Publicat amb el segell Ataxia Neon Label, el disc es va enregistrar als estudis Sol de Sants d’Alberto Pérez, guanyador de dos Grammy. Juntament amb Ulam, Pérez s’ha encarregat de la producció i del baix i el contrabaix.

Bellesa i dolor també compta amb la participació a la bateria del músic Rafael Bernardo Gayol, que va acompanyar Leonard Cohen durant dotze anys de gira i va participar en sis dels seus discos.

Així mateix, també hi han col·laborat els primers solistes de corda del Gran Teatre del Liceu, el multiinstrumentista Joan Vissi, el guitarrista Gerard Vallmajó (Lizipains), el pianista Frederik Engel i el violinista Kiko Barrenengoa.