El festival Còmic de Figueres arriba al 92% d'ocupació

Actuacions com les de Raquel Hervàs, Marc Sarrats, Charlie Pee i José Corbacho han fet el ple

El públic del Teatre El Jardí, durant el festival.

El públic del Teatre El Jardí, durant el festival. / Jordi Ribot (ICONNA)

A.C.

El festival Còmic de Figueres ha tancat la seva dissetena edició amb un 92% d'ocupació. La cita, amb més de la meitat dels espectacles de franc, va reunir enguany una diversitat de propostes internacionals i nacionals per Setmana Santa.

Entre les propostes que han fet el ple, destaquen les nits de monòlegs Humor de Micro al Casino Menestral, amb Raquel Hervàs, Marc Sarrats, Charlie Pee i José Corbacho. A La Cate, el públic també va omplr les tres sessions amb Patrik Cottet-Moine, Irantzu Varela i Sílvia Agüero.

"Des de les actuacions de Fanzini Productions i Ymedio Teatro fins a l'espectacle a 9 metres d'altura d'Avital & Jochen, la Rambla de Figueres ha estat testimoni de moments molt especials. A més, la presència de La Churry, una pallassa amb una moto chooper, ha aconseguit captivar l'atenció i fer participar activament el públic", indiquen des de l'organització.

A causa del vent, l'espectacle de la companyia Cirque Inextremiste al castell de Sant Ferran va haver de ser cancel·lat. Malgrat els esforços per garantir la seguretat dels artistes i del públic, les condicions climàtiques no van permetre que el globus aerostàtic de la companyia pogués enlairar-se.

Per la seva part, la pluja també va fer acte de presència el diumenge, fent que l'espectacle i concert que estava previst fer a l'aire lliure s'hagués de celebrar a l'interior del Teatre El Jardí. El nombrós públic que es va donar cita al teatre figuerenc va ballar al ritme de les cançons en clau d'humor de l'orquestra The Big Ukelélé Syndicate.