Ryanair no cobrarà per portar ensaïmades com a equipatge de mà

Avió de Ryanair

Avió de Ryanair / Daniel Karmann/dpa - arxiu

EFE

Ryanair ha aclarit aquest dimarts que no cobra ni cobrarà per les ensaïmades que els turistes i residents de Mallorca portin com a equipatge de mà en els seus desplaçaments amb la companyia irlandesa.

El conseller balear de Turisme en funcions, Iago Negueruela, s'ha reunit aquest dimarts a Palma amb representants d'aquesta aerolínia per aclarir aquest punt i treballat junts en la defensa d'aquest producte tan típic.

A la reunió també hi han assistit representants de l'Associació de Flequers i Pastissers de les Illes Balears, que han compartit amb els presents una ensaïmada, el producte estrella de la rebosteria mallorquina.

Ryanair ha aclarit que mai s'ha cobrat per portar a bord ensaïmades i ha reiterat que les condicions de transport no han canviat.

Negueruela ha elogiat la predisposició de Ryanair, companyia que transporta anualment a les Illes Balears a milers de persones, i que turistes i residents puguin portar les seves ensaïmades a la cabina de l'avió, respectant sempre les mesures de seguretat i equipatge vigents.

Per part de l'aerolínia han estat presents David Simón, director de polítiques públiques de Ryanair, i Gal·la Sierra, del departament d'Assumptes Públics i Legals.