La beca Xiquet Sabater atorga 2.000 euros a dues estudiants de turisme

L'ajut es destinarà a finançar una part del cost dels màsters que cursaran les alumnes

Acte d’entrega de la Beca Xiquet Sabater.

Acte d’entrega de la Beca Xiquet Sabater. / GCBC

Redacció

L'Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell ha acollit aquest dimecres l'acte d'entrega de la Beca i de l'Ajut Xiquet Sabater, que atorga la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

En la 27a edició de la Beca Xiquet Sabater, els membres del tribunal han decidit atorgar 1.000 euros a Lavinia Iuliana Aldea i 1.000 euros més a Clara Herraiz Prat, que serviran per finançar una part dels seus estudis de màster.

Lavinia Iuliana va presentar davant el tribunal el seu projecte «Les emocions i el sector del turisme» i destinarà el premi a finançar part del Màster en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Al mateix temps, Clara Herraiz, gràcies al treball «Pla estratègic del Vallès Oriental» podrà comptar amb l'import de la beca de cara als estudis de Màster en Direcció i Planificació Turística de la Universitat de Girona.

A més, enguany s’ha atorgat l’Ajut Xiquet Sabater, una beca destinada a estudiants de cicles formatius de grau superior de la família professional d’hoteleria i turisme. Anna Puixeu Palou, estudiant de Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, ha rebut 500€ pel seu treball «Abbatissa, pla de negoci d’un nou establiment de la comarca del Ripollès».