Lloret acollirà el 28 de setembre la cinquena edició del congrés Girocamping Pro

Captar i retenir talent i la sostenibilitat seran dos dels principals eixos de l'esdeveniment

Participants al Girocamping Pro 2022

Participants al Girocamping Pro 2022

Redacció

Captar i retenir talent i la sostenibilitat, són dos dels principals eixos del cinquè Girocamping Pro, el Congrés Professional del turisme i càmping, que se celebrarà dijous 28 de setembre, al Teatre Municipal de Lloret. El Congrés, organitzat per l'Associació de Càmpings de Girona, està adreçat als professionals del món del càmping i del turisme en general i comptarà amb la participació d'una trentena d'empreses i es duran a terme activitats de networking.

Durant la jornada s'anunciaran les línies principals d'un estudi que s'està fent sobre un recull històric dels 70 anys de càmping a Catalunya, a càrrec de la doctora Dolors Vidal, de la Universitat de Girona (UdG) i se celebraran dues taules rodones centrades en el sector.

El Girocamping Proes clourà amb la Nit dels càmpings gironins, a l'hotel Santa Marta de Lloret, on es farà l'entrega del Premi Jaume Genover i Roig que enguany arriba a la novena edició i reconeix la tasca de les persones que han contribuït amb el seu esforç al posicionament del sector. També s'entregarà el segon Premi Girocamping, en reconeixement al suport al sector.