DCU Tecnologic, guardonada en els European Technology Awards

L’empresa gironina és premiada per la seva innovació tecnològica de qualitat amb compromís mediambiental 

L’empresa gironina recull el guardó.

L’empresa gironina recull el guardó. / European Technology Awards

Redacció

La IV Edició dels European Technology Awards van reconèixer el passat 1 de desembre, a l’Hotel Ritz Paris, la gironina DCU Tecnologic amb el premi «Desenvolupament de Producte». La companyia de producció i distribució de productes tecnològics va ser guardonada per la seva innovació tecnològica de qualitat amb compromís mediambiental per a un futur sostenible, segons detallen des de l’organització.

Els guardons asseguren que la firma gironina «s’esforça per demostrar que fins i tot els accessoris tecnològics poden fusionar funcionalitat i estil». «Amb més de 25 persones dedicades al seu servei i unes noves instal·lacions que estrenaran el 2024 on inclouran magatzems, oficines i espais de recerca i desenvolupament, l’empresa ha construït una base sòlida per al creixement continu», afirmen.

Tanmateix, asseguren que allò que realment distingeix DCU Tecnologic és el seu enfocament en la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental. L’empresa s’ha sumat a la lluita contra el consum de plàstic d’un sol ús i promou activament el reciclatge i el consum responsable, rebutjant la mentalitat d’usar i llençar, detallen. «Entenem fer servir i tirar com un enemic per al nostre planeta. Comprar molt barat moltes vegades ja surt el doble de car», relaten des de l’empresa.

A més, des de la companyia gironina assenyalen que «la nostra ambició és proveir amb la millor relació qualitat-preu milers de professionals del sector electrònic, àudio i vídeo i potenciar l’estil de vida modern que s’ha convertit en tecnologia, on el moviment constant i la flexibilitat en temps i pensament és el més important i per a nosaltres una prioritat».