La gironina Tradeinn tanca 2023 amb 500 milions d'euros facturats

El grup de venda en línia de material esportiu registra un creixement del 15% respecte a 2022

Tradeinn es dispara pel Black Friday: 47 milions en vendes

David Martín, CEO i propietari de Tradeinn

David Martín, CEO i propietari de Tradeinn / Aniol Resclosa

Redacció

L'empresa de venda en línia de material esportiu amb seu a Celrà, Tradeinn, ha tancat el 2023 amb una facturació de 500 milions d'euros, un 15% més que el 2022, quan la facturació va ascendir a una mica més de 434 milions. Dels 18 verticals que opera el grup, els de ciclisme, muntanya i multiesport són els que han mostrat un millor comportament en les seves vendes.

Segons el seu CEO i fundador, David Martin, "continuem superant les nostres previsions en cada exercici. Malgrat les complicacions dels últims mesos en el sector del transport, hem aconseguit mantenir els nostres objectius de creixement". En aquest sentit, Martín ha assenyalat que les vendes fora d'Europa han experimentat un retrocés del 5% a causa dels costos del transport, que s'han arribat a incrementar en un 40%. "En el mercat europeu ens hem mantingut en la xifres previstes".

En els pròxims mesos, Tradeinn realitzarà unes obres d'ampliació de la seva seu central a Celrà. L'objectiu és incrementar els metres quadrats del magatzem logístic dels 35.000 actuals a 50.000, i que pugui estar funcionant a ple rendiment en 2025. En aquest àmbit, la companyia també preveu traslladar de localitat el magatzem logístic que gestiona a Alemanya amb un partner local. “Volem traslladar-ho de Pulheim a una altra ubicació que ens permeti aconseguir els 6.000 m² per a ser més eficients en els períodes de lliurament de les comandes que es gestionen des d'allí”, ha detallat Martin.