Caganer.com crea les figures de Taylor Swift i Bad Bunny

Les seves figures s’havien començat a preparar abans d’acabar l’any per petició dels seguidors

Caganers de Taylor Swift i Bad Bunny.

Caganers de Taylor Swift i Bad Bunny. / Caganer.com

Redacció

Els caganers de la cantant de pop nord-americana Taylor Swift i del raper de Puerto Rico Bad Bunny entren a l'extensa col·lecció de Caganer.com. Les seves figures s'havien començat a preparar abans d'acabar l'any i ara es presenten coincidint amb l'èxit actual dels dos artistes, segons exposen des de la companyia.

"Swift, sobretot, s'ha convertit en tot un fenomen de la indústria cultural i l'empresa de caganers de Torroella de Montgrí ho ha notat en les botigues pròpies, en les passades fires de Nadal i a les xarxes socials, on ha rebut una alta demanda de peticions per crear la seva peça", asseguren en un comunicat. L'empresa afirma que Caganer.com "ha desestacionalitzat el caganer" com a figura exclusiva del Nadal i l'està "consolidant com un record de viatge" pel visitant que ve a Catalunya durant tot l'any.

Marc Alós, escultor de Caganer.com, explica que "hem rebut, sorprenentment, moltes peticions les últimes setmanes per crear el caganer de Taylor Swift. El teníem gairebé enllestit fa dies, però l'hem acabat de perfilar i creiem que tindrà molt èxit".

Més de 600 figures

Caganer.com té actualment un catàleg de més de 600 figures artesanes. El futbolista Leo Messi és el personatge més venut en tota la història de Caganer.com, només superat pel clàssic caganer de pagès amb barretina. Barack Obama, Donald Trump i Carles Puigdemont són altres de les peces amb més èxit de l'empresa empordanesa. Són peces elaborades amb fang de manera artesanal, a mà i una a una.