Munich i Rituals, noves obertures a l'Espai Gironès

Les dues botigues estaran situades a la planta baixa del centre comercial

Espai Gironès, en una imatge d'arxiu.

Espai Gironès, en una imatge d'arxiu. / DdG

Redacció

L'Espai Gironès incorporarà pròximament a la seva oferta comercial les marques Munich i Rituals, amb l'obertura de dos nous establiments que estaran situats a la planta baixa del centre comercial.

Munich, companyia catalana amb seu a la localitat barcelonina de Capellades i planta de producció a Vilanova d'Espoia, fabrica calçat esportiu per a dones i homes i d'altres articles de moda. Disposa d'una trentena de botigues a l'Estat espanyol i la de l'Espai Gironès serà la primera a les comarques de Girona.

Rituals Cosmetics és una marca dedicada al benestar personal i sostenible en la indústria del luxe i la bellesa. Fundada a Ámsterdam l'any 2000, integra els seus productes de cura facial, del cos, bany i llar per transformar les rutines diàries en moments amb significat. Actualment, compta amb més d'un miler de botigues a 36 països, 3.000 punts de venda, 5 Spas i el primer Mind Oasis del món.

L'anunci d'obertura d'aquests dos establiments se suma a la que recentment ha anunciat la cadena de distribució alimentària Alcampo, que obrirà aquesta primavera al centre comercial Espai Gironès de Salt el seu primer hipermercat a les comarques de Girona.

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la seva "gran satisfacció pel fet d'haver aconseguit que aquestes dues ensenyes de referència i líders en els seus respectius sectors hagin escollit l'Espai Gironès per oferir els seus productes".

Per la seva banda, Xavier Barneda, conseller delegat de Munich assegura que "és un orgull per a nosaltres poder obrir en aquest espai tan emblemàtic, i compartint amb altres grans marques, la primera botiga pròpia situada a la província de Girona, que esperem que es converteixi en precedent".

Daniel Anciano, RE Manager Ibérica de Rituals, afirma que "la marca continua amb el seu pla d'expansió, i aquest nou punt de venda a l'Espai Gironès ens permet acostar el concepte i els nostres productes per mitjà d'una experiència de compra única a les comarques de Girona. No tinc cap dubte que serà un èxit".