Els treballadors de DXC Technology es concentren davant de la seu de la Generalitat

Aquest divendres les 1.600 persones que formen la plantilla a Catalunya estan convocades a una protesta a Barcelona

Concentració dels treballadors de DXC Technology davant de la seu de la Generalitat a Girona

Concentració dels treballadors de DXC Technology davant de la seu de la Generalitat a Girona / CCOO

Redacció

Un centenar de treballadors -segons CCOO- de l'empresa DXC Technology, s'han concentrat aquest dijous davant de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, dins de les mobilitzacions dels 7 dies de vaga convocats pels sindicats a tot Espanya.

Amb la vaga volen denunciar "les pèrdues salarials" que, a parer seu, s'han acumulat els últims anys i que calculen són del 17%, mentre que l'empresa "manté ingressos rècord any rere any".

A les comarques Gironines aquesta vaga afecta uns 120 treballadors, sent el seu principal client la Generalitat de Catalunya, mentre que a tot l'Estat la companyia compta amb una plantilla d'unes 7.500 persones. Des de la representació de CCOO a l'empresa asseguren que el primer dia de vaga ha estat de quasi el 100% a comarques gironines.

Aquest divendres 22 de març continuaran les mobilitzacions, les 1.600 persones que formen la plantilla a Catalunya estan convocades a una concentració a Barcelona. També hi ha convocades mobilitzacions el 29 i 30 d'abril i 3, 4 i 5 de juny.

El grup DXC Technology és una empresa multinacional que proporciona serveis informàtics i de gestió de processos a les principals empreses del sector bancari, energètic i administracions públiques de tot Espanya.