Empresarial Girona TV arriba a la sisena temporada

El programa de l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona torna aquest dijous

Empresarial Girona TV arriba a la sisena temporada

Empresarial Girona TV arriba a la sisena temporada / DdG

Redacció

El programa Empresarial Girona (EGTV) torna amb la sisena temporada aquest pròxim dijous 4 d'abril de 2024 a Televisió de Girona. La proposta audiovisual de l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona aposta per renovar els continguts, entrevistes en nous formats, pòdcast i moltes altres novetats defineixen la nova proposta de l'AEEG i TV Girona per a descobrir i apropar el món empresarial a l'audiència. La temporada comptarà amb dotze programes de forma ininterrompuda fins al dijous 20 de juny de 2024.

Respecte a l'estructura del programa, EGTV mantindrà el repàs a tota l'actualitat setmanal, juntament amb seccions actuals sobre tecnologia de la mà d'Esofitec o el consultori legal, en col·laboració amb Prat Sàbat Advocats. Amb entrevistes a empresaris, associats de l'AEEG, BNI i personalitats de l'empresariat de Girona, el programa estrena la secció «Toca'm el podcast» on s'entrevistarà a un empresari VIP i es farà estil podcast. Aquesta sisena temporada també comptarà amb espai dedicat a la salut i benestar, o a la gastronomia, posant especial atenció en propostes empresarials de quilòmetre zero.

El programa setmana s'estrena els dijous en la franja de les 21:30 hores; juntament amb dues repeticions setmanals els divendres a les 19:30 h i els diumenges a les 23 h.