Tres productors de les comarques gironines estan entre «l’elit» d’Alcampo

Formen part de la nova distinció «Cultivem lo Bo»

L'Alcampo de l'Espai Gironès preveu obrir abans de l'estiu

Productes «Premium» a un supermercat Alcampo.

Productes «Premium» a un supermercat Alcampo. / Alcampo

Redacció

Redacció

Tres productors de les comarques de Girona i set catalans en total figuren a «l’elit» dels 93 productors «Premium» que Alcampo ha constituït sota l’epígraf de «Cultivem lo Bo», on hi ha 93 productors de tota Espanya que ofereixen 270 productes. Aquesta nova marca prové de l’evolució del projecte Alcampo Producció Controlada. Segons explica la companyia, «Cultivem lo Bo» identifica aquells productes de marca pròpia Auchan, Auchan Collections o Auchan Bio que responen als requisits establerts en el projecte, «dins el marc de recerca de sabors i olors del passat, traçabilitat i l’exercici de pràctiques respectuoses amb el medi ambient i el benestar animal».

Dels 93 productors integrats a la xarxa «Cultivem lo Bo», el 89% són de l’Estat. Del total de productes, 270, 32 estan certificats a Benestar Animal i 76 són ecològics. En el cas concret de Catalunya es poden trobar tres productores gironins, Carns de Confiança, Vall Companys i Safrunat, que aporten vedella ecològica, pollastre certificat d’Avidel i pollastre de camp Torrent, i compotes.