El MBA de la UdG obre la matrícula de l'edició del 40è aniversari

David Martí, empresari del sector del màrqueting digital i vicepresident de la FOEG, agafa el relleu a la direcció del màster

Vídeo | El MBA de la UdG obre la matrícula de l'edició del 40è aniversari / Redacció

Redacció

Redacció

El màster de direcció d'empreses de la Universitat de Girona (UdGMBA) celebra enguany la seva edició número 40 i acaba d'obrir el període de matrícula. El màster inicia les classes el 26 de novembre i la matrícula resta oberta fins al 6 de novembre o fins que s’arribi al nombre màxim de matriculats, que és 18. Per a aquells alumnes que formalitzin la matrícula abans del 16 de juliol, s’aplica un descompte del 20%.

Des d’aquest curs el relleu a la direcció del màster l’ha agafat en David Martí, empresari del sector del màrqueting digital, professor del Departament d’Organització, Gestió Empresarial i Disseny de Producte des del 2011 amb experiència docent en assignatures d’Emprenedoria, màrqueting i estratègia digital. David Martí és, també, vicepresident de FOEG, la patronal gironina i fins fa un any president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Des de l'organització destaquen que l'UdGMBA és "un màster de quilòmetre zero, amb pocs alumnes, amb un equip docent de primer nivell amb experiència en escoles de negocis de tot Catalunya, casos pràctics, visites a empreses i amb un extens equip de tutors especialistes que permeten desenvolupar, dins del MBA, un pla d’empresa molt acurat". Afegeixen que els esudis són "ideals per a aquelles persones que volen progressar professionalment a la seva organització, caps de departament que volen extendre els seus coneixements de management més enllà de la seva unitat funcional, emprenedors i relleus directius en empreses familiars".

La nova direcció del màster vol impulsar de nou (ja havia existit anys enrera) una associació d’exalumnes del MBA de la UdG. En les 39 edicions anteriors, més de 700 alumnes hi han passat, provinents sobretot d’empreses de tota tipologia i sectors de les comarques gironines.