Lluc Salellas tancarà la llista de la CUP per Girona

L’alcalde de Girona creu que el país necessita «una esquerra independentista amb força al Parlament»

L'alcalde de Girona, Lluc Salellas.

L'alcalde de Girona, Lluc Salellas. / Ajuntament de Girona

DdG

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas, tancarà la llista de la CUP-Defensem la Terra de les comarques gironines pel proper 12-M. La formació tornarà a confiar en els actuals diputats, Dani Cornellà i Montserrat Vinyets, per encapçalar la candidatura. 

Salellas ha indicat que el fet de tancar la llista «és una manera d’explicitar tot el suport personal al projecte de la CUP-Defensem la Terra en unes eleccions tan importants com les del 12-M». L’alcalde considera que «tant les comarques gironines com el conjunt del país necessiten una esquerra independentista amb tota la força possible al Parlament», i posa en valor la «gran feinada» que han dut a terme Cornellà i Vinyets durant l’últim mandat.

"Canvi de rumb independentista"

Per la seva banda, Cornellà ha destacat el simbolisme de l’anunci: «L’alcaldia de Girona, aconseguida per Guanyem, representa una victòria indubtable de la nostra aposta per ampliar i articular políticament àmplies majories socials, així com un exemple del compromís de treballar dia a dia per les transformacions que necessitem», indica. Segons Cornellà, la CUP «sortirà a guanyar» en aquests comicis per aconseguir un canvi de rumb en clau indepedentista.