La Junta Electoral de Girona envia citacions als presidents de mesa amb un telèfon erroni

Asseguren que l'errada ja ha estat esmentada per l'Ajuntament de Girona

Citació amb el telèfon de contacte incorrecte

Citació amb el telèfon de contacte incorrecte / DdG

J.L

La Junta Electoral de Girona ha fet arribar citacions a presidents de meses electorals per a les pròximes eleccions del 23 de juliol amb un telèfon de contacte incorrecte. Les notificacions, que informen sobre el càrrec a ocupar a la mesa, també ofereixen detalls sobre la Junta Electoral en qüestió, com la direcció, l'horari d'atenció o mètodes de contacte per possibles dubtes o inconvenients.

En alguns casos, la Junta Electoral de Girona ha facilitat un telèfon que no es correspon amb el seu número de contacte i ni tan sols existeix (675985019). Des de la Junta admeten que han tingut coneixement d'aquest error "en alguna butlleta" i asseguren que l'errada ha estat esmentada per l'Ajuntament de Girona.

Tot i això, incideixen que malgrat l'error, els afectats han pogut en tot moment posar-se en contacte a través del correu electrònic (jez_girona@gencat.cat) o presencialment, ja que aquesta informació estava especificada correctament a la citació. També es pot contactar amb la Junta Electoral de Girona a través del telèfon 972181706, número que no estava especificat en aquestes notificacions.