Dotze hores de conversa amb Lluc Salellas

L’alcaldable de Guanyem parla de les 10 del matí fins a les 10 de la nit amb personalitats de Girona

Eloi Amagat i Andreu Juanola durant la conversa amb Lluc Salellas.

Eloi Amagat i Andreu Juanola durant la conversa amb Lluc Salellas. / Guanyem Girona

Josep Coll

Josep Coll

Lluc Salellas ha conversat durant dotze hores consecutives amb diferents personalitats de Girona sobre diferents temes de la ciutat. De deu del matí a deu de la nit, pràcticament sense descans -per dinar un plat de pasta tot conversant- l’alcaldable de Guanyem Girona ha dialogat sobre aspectes com cultura, esports, habitatge o polítiques d’accessibilitat. Una jornada intensa que ha tancat la conversa del cap de llista amb la número dos, Cristina Andreu.

L’acte s'ha celebrat fora de la seu de Guanyem, a la plaça Salvador Espriu. El temps ha acompanyat, no ha plogut. Una jornada oberta als ciutadans, que podien passar per allà, seure’s a una cadira, i escoltar una estona d’una conversa, o diferents diàlegs. De fet, la ciutadania ha estat protagonista en un dels torns, i ha pogut preguntar a Salellas diferents aspectes que li preocupaven de la ciutat. A la tarda, també ho ha pogut fer la mainada.

Ha obert la jornada la conversa entre l’escriptor Josep Maria Fonalleres i l’alcaldable de Guanyem. Diàlegs de mitja horeta, una rere l’altre, on també han participat, entre altres, l’exjugador del Girona Eloi Amagat, el comunicador Andreu Juanola, l’escriptora Maria Mercè Roca, la diputada Montserrat Vinyets o, el llibreter Guillem Terribas o, fins i tot, el cap de llista d’Ara Girona, Carles Ribas.