Sis joves violen en grup una turista de 18 anys a Magaluf

El passat mes de juliol, van passar uns fets idèntics a Palma de Mallorca quan cinc joves alemanys van violar grupalment una noia de 20 anys

Vídeo | Nova i violenta baralla multitudinària a la zona d'oci nocturn de Magaluf

Un agent de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu.

Un agent de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu. / Guàrdia Civil

EFE

Sis joves han estat detinguts com a presumptes autors d'una violació grupal a una turista de 18 anys en un hotel de la localitat mallorquina de Magaluf, segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dimecres.

Els detinguts, d'origen francès i suís, d'uns 20 anys van declarar aquest dimarts a la tarda en els jutjats de Guàrdia de Palma i han estat enviats a presó.

Els fets van passar durant la matinada d'aquest dilluns. Es va rebre una comunicació d'una jove que havia patit una agressió sexual per part de sis homes en una habitació d'un hotel de Magaluf, a Calvià.

Un dels detinguts va mantenir relacions sexuals consentides amb la jove després de conèixer-la a la platja, però després van arribar els seus cinc amics a l'habitació on estaven i alguns d'ells presumptament la van violar, mentre que uns altres van consentir l'agressió.

Precisament, el passat mes de juliol a Palma de Mallorca, cinc joves alemanys van violar en grup una noia de 20 anys en un hotel. Les característiques dels fets de Palma amb els de Magaluf són idèntics.