Un home increpa i empenta al diputat socialista Óscar Puente en agafar l'AVE per anar al Congrés dels Diputats

Un home increpa i empenta al diputat socialista Óscar Puente

Un home increpa i empenta al diputat socialista Óscar Puente

EFE

Un home ha increpat i empès al diputat socialista i exalcalde de Valladolid Óscar Puente aquest divendres abans de pujar a un AVE que es dirigia des d'aquesta ciutat a Madrid i que s'ha retardat uns minuts en haver d'intervenir la Policia Nacional, segons fonts de l'entorn del parlamentari.

Malgrat el retard en la sortida del tren, Puente arribarà a temps per a l'última sessió del ple d'investidura prevista aquest divendres a partir de les 12.15 hores al Congrés dels Diputats i en la qual tornarà a intervenir en nom del PSOE, asseguren les mateixes fonts.

Els fets, avançats per El Norte de Castilla, han tingut lloc a primera hora d'aquest matí, quan el diputat socialista es disposava a pujar a l'AVE de Valladolid a Madrid i un home ha començat a increpar-lo després de preguntar-li què opina de l'expresident de Catalunya Carles Puigdemont.

Aquest home, segons relaten les fonts pròximes a Puente, ha arribat a empènyer i a arraconar a Puente contra un dels vagons del tren, i els treballadors de seguretat de l'estació s'han vist obligats a trucar a la Policia Nacional.

A continuació, uns agents de la Policia s'han personat al lloc i han pres declaració a Puente, a l'home que suposadament l'ha atacat i a diversos testimonis dels fets, fet que ha provocat que la sortida de l'AVE es retardés uns minuts.

L'home no ha estat detingut i ha viatjat en el mateix vagó que Puente, que ha tornat a ser atacat a la seva arribada a Madrid, segons asseguren les fonts del seu entorn.

Puente denunciarà aquests fets, que tenen lloc després de la seva sonada intervenció en el ple del Congrés del dimarts, on va intervenir per sorpresa en representació del PSOE carregant contra el líder del PP i candidat a la investidura, Alberto Núñez Feijóo, i retraient-li les seves "contradiccions".