Kate Middleton admet que va manipular una imatge amb els seus fills pel dia de la mare

Primera fotografia de Kate Middleton amb els seus fills després de ser sotmesa a una operació quirúrgica

Primera fotografia de Kate Middleton amb els seus fills després de ser sotmesa a una operació quirúrgica / KENSINGTON PALACE / TWITTER

Europa Press

Europa Press

Dos mesos després de la seva intervenció abdominal, i conscient dels rumors i especulacions que han envoltat al seu estat, a la seva recuperació i a les complicacions que hauria patit després de la seva operació per l'hermetisme de la Casa Reial britànica ha mostrat sobre el seu estat, Kate Middleton feia un pas aquest diumenge i reapareixia públicament.

 La data triada, especialment significativa, el Dia de la Mare al Regne Unit, en la qual el compte oficial de Twitter dels Prínceps de Gal·les va publicar una imatge de la jove del Rei Carles III amb molt bon aspecte i envoltada dels seus tres fills: George, Charlotte i Louis.

 No obstant això, el que no imaginava Kengstinton Palace és que aquesta fotografia anava a aconseguir l'efecte contrari, sorgint centenars de comentaris sobre que la imatge no seria actual i estaria retocada amb Photoshop, la qual cosa no va fer sinó augmentar les especulacions sobre Kate després de la seva intervenció el passat 17 de gener.

Tal ha estat el renou que algunes de les principals agències de premsa del Regne Unit han eliminat la fotografia acusant la Casa Reial de manipular la reaparició de la Princesa de Gal·les. I conscient que han aconseguit just l'efecte contrari al que pretenien en publicar la seva primera imatge, que aquest dilluns la mateixa Kate Middleton ha entonat el 'mea culpa' i ha emès un comunicat per a reconèixer que va ser ella qui va retocar la instantània.

 Un breu text que ha publicat a les xarxes socials i en el qual la dona del Príncep Guillem demana perdó: "Com molts fotògrafs aficionats, de tant en tant experimento amb l'edició. Volia expressar les meves disculpes per qualsevol confusió que hagi causat la fotografia familiar que vam compartir ahir. Espero que tots els que celebren hagin tingut un molt feliç Dia de la Mare" ha escrit.

No obstant això, la Princesa de Gal·les no explica què és el que volia retocar de la imatge ni ha publicat l'original, la qual cosa ha reavivat les especulacions sobre la seva recuperació.