02 de gener de 2009
02.01.2009

El japonès Hiroshi arriba a Girona per quedar-s'hi

El jove davanter, de 17 anys, podria convertir-se en el segon reforç del mercat d'hivern en qüestió d'hores si es concreta el seu fitxatge

02.01.2009 | 13:51
Hiroshi va arribar anit a l´hotel Melià acompanyat pels seus pares i va ser rebut pel vicepresident Jordi Miró.

El jove davanter japonès Ibusuki Hiroshi, de només 17 anys, i que va causar una grata impressió als tècnics del Girona quan va passar un període de prova al primer equip, va tornar a la ciutat ahir a la nit, acompanyat pels seus pares. Hiroshi, que va quedar instal·lat a l'hotel Melià, podria convertir-se en qüestió d'hores en el segon fitxatge dels gironins en el mercat d'hivern, després de l'arribada del brasiler Ígor.

"Hiroshi ve per quedar-se i és probable que fins i tot demà (avui per al lector) ja s'entreni amb l'equip", va assegurar ahir el director esportiu del Girona, Javi Salamero, que veu en el japonès un talent per explotar. Ibusuki va aterrar ahir al vespre a Barcelona amb els seus pares i va desplaçar-se fins a Girona, on negociarà amb el club la seva incorporació i aspectes que ara encara no estan concretats com ara si tindrà fitxa del primer equip o del juvenil i si un cop instal·lat a Catalunya pot cursar algun estudi per completar la seva formació. Hiroshi va enlluernar els tècnics del Girona en només un parell d'entrenaments però va tornar al seu país per qüestions personals amb el compromís de tornar i mirar de tancar la seva incorporació. És el que farà el club a partir d'avui, amb els tutors legals del futbolista. El tècnic del Girona, Raül Agné, va quedar molt satisfet amb el rendiment d'Hiroshi i no va amagar que seria una bona opció de futur per al club, que vol lligar el futbolista amb un contracte llarg.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes