quart - santa coloma

quart piscines sant feliu. CINC INICIAL: Basart, Lozano (1), Herrera (26), Montiel (20), Moisès (6). reserves: Puertas (9), Artigas (9), Martínez (11) i Joel. tirs lliures: 18/27 triples: 4. Montiel (2), Martínez i Moisès. faltes personals: 24. Eliminat: Martínez. ? santa coloma. CINC INICIAL: Via (11), Balcells (4), Isern, Baranguer (13), Andreu (13). reserves: Rodríguez (5), Balaguer (6), Soler (4), Mañés (7), Díaz (6) i Riera. tirs lliures: 20/29 triples: 5. Balaguer (2), Via, Soler i Mañés. faltes personals: 25. Cap eliminat. A Àrbitres: Mendoza i Barbero P PARCIALS 1 18/20 2 43/35 descans 3 65/51 4 82/69 final

El Quart va derrotar el líder en un gran partit i fa un pas més cap a l'objectiu de la permanència. Els dos equips van començar molt fins en atac, però l'encert des de la línia de tres dels visitants els va donar els primers avantatges (18-20). Durant el segon període els locals van apretar en defensa dominant el rebot, fet que els va permetre culminar ràpides transicions posant el marcador a 38-23. El Santa Coloma però, no es va deixar intimidar tan fàcilment i va reaccionar amb un parcial de 12 a 5 favorable als visitants, fet que va ajustar el marcador a l'equador del matx. A la represa el Quart va sortir molt fort, amb ganes de donar un cop d'efecte, presentant un gran joc a la graderia i agafant 14 punts de coixí. Els últims 10 minuts els locals es van mantenir seriosos i centrats a la pista impedint que el rival entrés de nou al partit, i d'aquesta manera acabar amb certa comoditat.