L'equip italià format per Lucky Battistolli-Fabrizia Pons (Lancia Delta HF Integrale 16V) va apuntar-se la victòria absoluta de Velocitat del 65è Ral·li Moritz Costa Brava, competició que es va tancar ahir a última hora de la tarda a l'avinguda Ramon Folch de Girona. El divendres es va disputar la primera etapa, un curt gir de tres trams a una passada (Santa Coloma-Cladells, Sant Hilari-Osor i Els Àngels) que en tot cas no va ser un lleuger prolegomen del que seria el ral·li com podia semblar, sinó una etapa realment difícil per les condicions climatològiques extremes, amb pluja constant i boira.

François Delecour-Dominique Savignoni (Lancia Delta HF Integrale 16V) van finalitzar la volta en primera posició després de guanyar els dos trams que es van disputar el divendres, obtenint una renda de 10,7" sobre Lucky-Fabrizia Pons, amb idèntica mecànica, quedant per darrere Da Zanche (Porsche), Comas (Stratos) i Cazaux (Porsche), aquests dos últims ja a més d'un minut llarg. El segon tram, Osor, va haver de cancel·lar-se.

El dissabte va començar radicalment diferent, amb aparició del sol a estones i absència d'aigua, si bé a les part altes de Sant Hilari la neu va deixar un feble mantell blanc que al pas de les hores va acabar per desaparèixer. Osor (12,23 km), Collsaplana (16,13 km) i Cladells (14,20 km) conformaven el bucle a repetir tres vegades. Ja a la primera passada, Lucky iniciava un fort atac, guanyant els tres primers trams i col·locant-se líder de la cursa. La segona passada es va convertir en un mà a mà entre Erik Comas (Stratos) i el propi Lucky, amb Delecour clarament per darrere i cedint definitivament les seves opcions de victòria.

Quedava l'últim bucle de dos trams (sent Cladells el que no es repetia). Delecour va intentar un últim atac en un Osor mullat, però encara que va guanyar la renda aconseguida va ser insuficient per recuperar els segons necessaris. Cal destacar també la victòria de Francesc Gutiérrez-Alex García (BMW M3) en el Campionat d'Espanya i en el català. La prova ha reunit 150 cotxes distribuïts en les modalitats de Velocitat (66), Legend (36) i Regularitat (48), amb Girona d'epicenre.