Les aficions del Manchester United i el Liverpool es van unir aquest dimarts a Anfield per honrar i recolzar Cristiano Ronaldo, que aquest dilluns va anunciar la mort d’un dels nadons que ha tingut amb la seva parella Georgina Rodríguez.

Els aficionats dels dos equips, en una decisió impulsada per l’afició del Liverpool i els seus grups d’animació, es van fondre en un minut d’aplaudiments dedicats al futbolista portuguès.

En el minut 7, amb 1-0 a favor del Liverpool, gràcies a un gol als quatre minuts de Luis Díaz, la gent es va aixecar dels seients i va començar a aplaudir Cristiano. Mentre alguns aficionats van fer onejar la samarreta del lusità, bona part d’Anfield va començar a cantar el ‘You’ll Never Walk Alone’.

Baixa per al partit

Cristiano, de 37 anys, va anunciar aquest dilluns la pèrdua d’un dels bessons que ha tingut recentment amb Georgina. A causa d’això, el United va comunicar que el futbolista no participaria en el partit contra el Liverpool.

«La família és el més important, i Ronaldo està recolzant els seus éssers estimats en aquest moment immensament difícil. Per tant, podem confirmar que no participarà en el partit contra el Liverpool a Anfield aquest dimarts a la nit i remarquem la petició de privacitat de la seva família», va assenyalar el United.