El Bisbal atropella el Quart en un derbi gironí sense història

Els empordanesos fan un partit molt complert i guanyen amb molta solvència els quatre períodes

Guillem Camps

El Bisbal Bàsquet no va tenir pietat d’un Quart molt inferior i es va exhibir en el derbi gironí. Ja des de l’inici, els empordanesos van demostrar la seva superioritat, amb un parcial de 35 a 8 en tan sols set minuts. Al final del primer quart, els visitants van aconseguir reduir dos punts el desavantatge (30-15). Però seria absolutament estèril. Poc a poc, la diferència anava augmentant, i va ser amb un parcial d’11 a 0 abans d’arribar al descans que el partit va quedar vist per sentència (48-22).

El Quart va intentar millorar la imatge a la represa però ni tan sols va poder evitar que distància fos més escandalosa. Amb un altre gran final de quart, els bisbalencs van superar la trentena de punts d’avantatge (70-37).

Tot i que el darrer període ja era un pur tràmit per l’esdevenir del partit, els locals van continuar jugant amb la mateixa intensitat que en l’inici, completant un dels millors partits de la temporada (95-49). Aquest ampli triomf permet al Bisbal trencar amb la mala dinàmica de tres derrotes consecutives i situar-se amb un balanç positiu de 6 a 4, mentre que el Quart és penúltim amb només dos victòries.