L’Uni vol allargar el moment dolç contra l’Estudiantes

Les de Bernat Canut no poden fallar en una pista complicada si no volen perdre pistonada en la lluita pel lideratge amb el València

Skyes fa una penetració en el partit contra el Bembibre. | MARC MARTÍ

Skyes fa una penetració en el partit contra el Bembibre. | MARC MARTÍ / Guillem Camps. Girona

Guillem Camps. Girona

L’Uni Girona buscarà davant l’Estudiantes un triomf que el consolidi al capdavant de la classificació amb el València i que al mateix temps li serveixi per prolongar la bona dinàmica. Les gironines no perden des del 14 de desembre, quan van caure en competició europea a la pista del Cukurova.

Mantenir les sensacions positives és fonamental en les pròximes setmanes perquè s’acosta un tram clau de la temporada, especialment a Europa, en que l’Uni afrontarà tres desplaçaments que poden decidir la classificació pels quarts de final de la competició. Entremig, les de Bernat Canut hauran d’afrontar duels de lliga que també es presenten complicats, com el d’avui mateix o el matx a Fontajau contra el Barça i la visita a l’Araski.

La segona entrenadora de l’Spar Girona, Laura Antoja, va destacar en roda de premsa que l’equip ha superat el mal moment de principis de desembre «aferrant-se a la duresa dels entrenaments i al desig d’anar guanyant partits».

Sobre l’Estudiantes, Antoja va comentar que «és un equip que sempre juga bé a bàsquet amb les peçes que té i a casa seva dóna molts problemes. Hem de tenir molt respecte a tots els equips», va recordar. A més, la segona entrenadora de l’Uni va advertir que «juguen amb molta velocitat i moviment, i aquest tipus d’equips a nosaltres ens costa». Antoja considera clau que les gironines treguin avantatges a dins la pintura i que no es vegin sorpreses per la velocitat de joc de l’Estudiantes.