El Barça, el Sedis i el Gernika, rivals del Bàsquet Girona Uni a la MiniCopa

L’equip dirigit per Àngel del Amo transmet «il·lusió» per viure des de dins una competició que tindrà lloc a Saragossa del 31 de març al 2 d’abril

Les jugadores del Bàsquet Girona Uni Laia Palau U14 abans d’un partit.

Les jugadores del Bàsquet Girona Uni Laia Palau U14 abans d’un partit. / bÀSQUET GIRONA UNI LAIA PALAU

Jordi Bofill

Jordi Bofill

«El vestidor té una il·lusió tremenda, fa dos mesos que en parlen», explica Àngel del Amo, l’entrenador del Bàsquet Girona Uni Laia Palau U14, que ahir va descobrir els seus rivals a la MiniCopa que es disputarà a Saragossa entre el 29 de març i el 2 d’abril. Enquadrat al grup C, l’equip gironí se les veurà amb el Barça CBS, el Sedis La Lola i el Lointek Gernika. «Aquesta competició és un estímul en el nostre dia a dia. Les nenes desitgen jugar-la i les famílies ens acompanyaran. Tot això provoca que donem el màxim nivell per afrontar els partits amb garanties: intentarem fer un bon bàsquet i continuar el nostre creixement col·lectiu». Respecte als rivals, del Amo assenyala al Barça com el clar favorit del grup: «Ens han guanyat fàcil els dos partits, aquest any. Són jugadores de futur, amb un llarg recorregut. El nostre objectiu és ser segones. Del Gernika en sabem poques coses i el Sedis sembla el més assequible».

La MiniCopa serà tot un aparador estratègic. «Com a club, participar-hi és un repte perquè ens permet lluir el projecte que tenim a l’acadèmia lluny de Catalunya i podrem ensenyar quina feina fem en el bàsquet femení», confessa del Amo. En els altres grups de la Minicopa es van produir els següents emparellaments: València Basket Club, El Olivar, Movistar Estudiantes i Spar Gran Canària (Grup A); Casademont Saragossa, Innova-TSN Leganés, Comeplastic Araski i Tenerife (Grup B); i Perfumerías Avenida, IDK Euskotren, Stadium Casablanca i Hozono Global Jairis (Grup D). «Tenim moltes, moltes ganes. De veritat», finalitza l’entrenador del Bàsquet Girona Uni Laia Palau U14.