Álvaro Rodríguez anota el gol de l'empat del derbi contra l'Atlètic

Poc després de sortir al terreny de joc en el seu debut oficial al Santiago Bernabéu, el palamosí aprofita la centrada de Modric per anotar, de cap, l'1-1

Álvaro Rodríguez celebrant el gol.

Álvaro Rodríguez celebrant el gol. / Juanjo Martín/EFE

Redacció

Es podia deduir que Álvaro Rodríguez tindria un paper destacat al conjunt blanc, però potser no s'esperava que fos tan ràpid i d'aquesta manera. El palamosí de 18 anys ha estat el gran protagonista del derbi contra l'Atlètic de Madrid que ha acabat amb un empat (1-1), gràcies al gol d'Álvaro Rodríguez, de cap, pocs minuts després d'entrar al terreny de joc.

Es va avançar l'Atlètic, al minut 78, amb un gol de Giménez aprofitant una centrada de Griezmann i amb 10 homes al camp després de veure Correa la targeta vermella (m.64). Gairebé al mateix moment, Álvaro Rodríguez entrava al terreny de joc en el seu debut oficial al Santiago Bernabéu -ja havia jugat contra l'Osasuna a domicili i a Copa del Rei contra el Càceres- i només set minuts després, es convertia en l'home del partit anotant l'únic gol del conjunt blanc, amb una centrada de Modric.

D'aquesta manera, Álvaro Rodríguez es converteix en el jugador més jove en anotar un gol en un derbi madrileny a la Lliga del segle XXI.