Un Olot «enratxat» rep el Manresa amb opcions de sortir del descens

L'Olot celebrant un dels gols contra el Penya deportiva

L'Olot celebrant un dels gols contra el Penya deportiva / Pau González / UE Olot

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

L’Olot tanca un febrer gairebé impecable per obrir un març esperançador. L’equip d’Albert Blázquez tindrà l’oportunitat de sortir del descens si guanya el Manresa (12.00 h) i l’acompanyen la resta de resultats de la jornada.

Els garrotxins han aconseguit canviar la situació negativa de manera dràstica. De fet, l’Olot és un dels millors equips de la segona volta del grup amb un 12 de 18 clavat al que ha fet el líder de la categoria, el Terol.

El conjunt volcànic i el Manresa són vells coneguts, ja que la temporada passada van disputar-se l’ascens directe a 2a RFEF. Tot i ser nouvinguts a la categoria, les trajectòries són ben diferents. L’equip de Ferran Costa arriba a la Garrotxa en posicions de «play-off», si bé no ha mantingut el ritme de punts de l’inici de curs. A la segona volta són cinc dels divuit punts possibles.

Tot i que per estat de forma l’Olot travessa un millor moment, Albert Blázquez té clar qui està en un millor moment: «Nosaltres estem en descens i el Manresa en play-off, els números diuen que estan millor. L’inici d’aquesta segona volta no és la realitat, la realitat és la que diu la classificació».

El tècnic de Besalú tornarà a disposar dels mateixos jugadors que en els dos últims partits i, per tant, tornarà a tenir varietat per triar en una davantera que viu un moment dolç. Forgas, Busquets, Cerdà, Xumetra o Valverde han vist porteria o assistit en els últims tres partits.