Míchel: "És difícil, però no impossible"

L'entrenador del Girona recupera Aleix Garcia per visitar demà el Barça el Camp Nou

Míchel Sánchez, a Montilivi, en una imatge d'arxiu.

Míchel Sánchez, a Montilivi, en una imatge d'arxiu. / ANIOL RESCLOSA

Marc Brugués

Marc Brugués

El Girona visita el Barça demà al vespre en un dels partits més esperats de la temporada. Un duel que arriba en una situació força còmoda per al Girona i també per al Barça en el camí d'assolir els seus objectius. Tot i això, Míchel refusa aquesta idea de relativa calma. "La tranquil·litat és arribar als punts que necessitem per a l'objectiu", ha recordat avui alhora que ha tornat a subratllar que el repte és assolir els "53 punts". Míchel recupera Aleix Garcia després de la lesió i ha obert la porta que pugui ser fins i tot titular. "Està per jugar noranta minuts", ha dit. Per contra, perd Reinier per sanció i manté les baixes per lesió de Callens i Kébé. 

MÉS A GUANYAR QUE PERDRE

El Barça és un equiparro. Fa moltes coses bé. Amb Xavi domina tots els registres de la lliga estadístics, en ocasions, gols...És molt difícil fer-li ocasions de gol. Ha empatat dos partits a casa i tota la resta els ha guanyat. No n'ha perdut cap. Volem fer les coses bé. Caldrà tenir personalitat i que la possessió estigui més a prop nostre que seu. Recuperen molt de pressa la pilota i això és un problema perquè nosaltres també volem ser protagonistes amb la pilota i sense patirem"

L'ESTIL

No podem sortir a jugar-los cara a cara. Sabem del nivell que té el Barça sí, però també que no podem fer res que no sigui ser nosaltres mateixos. Entrenem de la mateixa manera i no sabem fer altra cosa. Hem pensat una estratègia per recuperar de pressa i si el Barça no ens deixa, haurem de treballar en defensa en espais perquè al contracop i haurem de fer un partidarro en defensa també.

EL PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA

 "Hem vist el partit repetit. A la primera part ens va faltar una mica més de personalitat en algun moment. No vam patir gaire i això feia que l'equip estigués més tranquil i menys agressiu amb la pilota. No volem fer-ho demà perquè en qualsevol moment ens poden fer gol. Sempre hem encaixat gols fora de casa i això vol dir que per guanyar o tenir alguna possibilitat de puntuar vol dir que hem de fer-ho molt millor en atac.

TRANQUIL·LITAT

 "La tranquil3litat és arribar als punts que necessitem tots dos equips. Si guanyem partits, l'objectiu estarà més a prop. Això és el que em preocupa i a Xavi també. Ell segur que s'estima més tenir 15 punts d'avantatge sobre el Madrid que 12 i nosaltres també més respecte els llocs de baix. Nosaltres som lluny del nostre objectiu, que són els 53 punts".

ALEIX GARCIA

"Està bé. Les sensacions són molt bones i pot jugar noranta minuts. No se què farem demà. S'ha entrenat amb normalitat amb la intensitat és la de competició"

DERROTA DEL MADRID

"El Barça ha de guanyar la Lliga i hi és més a prop, però no està fet. Nosaltres hem de fer punts per acabar jornada com més amunt millor o com més lluny de darrere millor. Espero un Barça complicat. Patirem, però tindrem personalitat i mentalitat. És el feeling que tinc ara mateix".

EL RECORD DE GUANYAR

"Tots els partits són diferents. Hi he jugat molts partits al Camp Nou i m'hi ha passat de tot. Vaig marcar-hi un gol en un 5-1 i també vam guanyar-hi amb el Rayo quan el Barça s'hi jugava la lliga. No n'he parlat amb els jugadors perquè és diferent ara. Nosaltres penso que hem de fer un partidarro i després veurem què fa el Barça. És difícil, però no pas impossible".