El Quart, a confirmar el factor pista per a la ronda de play-out

Visiten l'Alfindén amb l'objectiu d'acabar onzens i tenir l'avantatge de decidir el seu futur al costat de l'afició

Els jugadors del Quart reben instruccions del seu tècnic en un partit d'aquesta temporada

Els jugadors del Quart reben instruccions del seu tècnic en un partit d'aquesta temporada / Marc Martí

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Quart buscarà acabar la Lliga regular en l'onzena posició que actualment ocupa, un fet que l'assegurarà comptar amb el factor pista a favor en la ronda de play-out que decidirà si continua o no a EBA, una categoria que no vol deixar escapar. El fet d'acabar onzè la temporada també li assegura, a priori, un emparellament teòricament més assequible. Però com que això encara no és segur, cal tancar el triomf a la pista del Prosperplast Alfindén (19 hores), setè classificat amb un balanç de 13-12.

Arribat el moment, també li pot demanar un cop de mà al Vic, que rep, a la mateixa hora en què el Quart es juga les garrofes, l'Azulejos Moncayo (19 hores), que és a tan sols una victòria dels gironins a la classificació, en la dotzena posició. Si perden, segur que no els atrapen. Tot es concentra, en la darrera jornada, perquè a un triomf del Quart també hi ha l'Almozara, que rep a casa el Mataró, segon classificat i que s'està jugant la primera posició amb el Mallorca, amb qui està empatat. L'Azulejos Moncayo i l'Almozara es juguen la plaça de descens que queda. Les emocions aniran al límit.

El Bisbal Bàsquet i el Girona B

La jornada és del tot intranscendent per als dos equips gironins restants de la categoria, el Bisbal Bàsquet i el Girona B. Mentre els bisbalencs, després d'una magnífica temporada, s'han instal·lat en la quarta posició, el filial del Bàsquet Girona B ha anat perdent pistonada i és a la vuitena posició. Sigui com sigui, tots dos conjunts han signat un curs més que acceptable. El Bisbal Bàsquet tancarà la Lliga rebent el Martorell a les 19 hores, i el Bàsquet Girona B començarà la darrera jornada abans que la resta de partits enfrontant-se, a casa, al Castelldefels (17.15 hores).

Subscriu-te per seguir llegint