Els Premis Atenea de l’esport gironí ja tenen els 15 finalistes

El jurat escollirà entre els tres seleccionats de cadascuna de les cinc categories que reconeixen els guardons que dona Diari de Girona

El lliurament serà el pròxim 29 de juny al GEiEG de SantPonç

Ja es coneixen els finalistes de la primera edició dels Premis Atenea.

Ja es coneixen els finalistes de la primera edició dels Premis Atenea.

Redacció

Després de recollir totes les candidatures que han proposat els lectors de Diari de Girona, ja s’han escollit els principals finalistes de la primera edició dels Premis Atenea que organitza aquest diari amb l’objectiu de valorar, visibilitzar i premiar l’esforç, el talent i els èxits esportius de les comarques gironines. El pròxim dijous 29 de juny, a partir de les 20.00 hores a les instal·lacions del GEiEG de Sant Ponç tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons que reconeixeran cinc categories: la millor jove promesa, els valors d’un club, el gest esportiu exemplar, la llarga trajectòria en el món de l’esport i el millor esportista gironí de la temporada.

Un cop valorades totes les propostes, Diari de Girona ha deliberat que els finalistes de la primera edició dels Premis Atenea són: Abril Vallmajó, Biel Nadal i Mariona Señé en la categoria Jove Promesa; l’AE Fornells, el GEiEG Esport adaptat i l’Olímpic Farners en la categoria Valors d’un club; Pere Puig, l’Oncolliga/Oncotrail i el Futbol Base Vilobí en la categoria Gest esportiu exemplar; Nora Santaló, Jaume Llaverola i Nuri Soler en la categoria Llarga trajectòria; i Laia Codina, Bàrbara Ramon i Joan Jorquera en la categoria Millor esportista.

Els premis estan organitzats per Diari de Girona, i compten amb el patrocini de Clínica Bofill i Actúa Serveis Mèdics, el suport del GEiEG a més de la col·laboració principal d’Esportcat-Generalitat de Catalunya, MGC Mútua, Conforama i Munich.

Els membres del jurat són, al costat del president del GEiEG, Francesc Cayuela, i del Cap de Redacció de Diari de Girona, Jordi Roura; Eduard Recio, president del Girona CH; Stefi Batlle, CEO del Bàsquet Girona; Delfí Geli, president del Girona FC; i Laia Palau, directora esportiva de l’Uni Girona. Tots sis seran a la gala del 29 de juny i seleccionaran els guanyadors d’entre els tres finalistes que hi ha en cada categoria.

Cal recordar que l’accés a la gala serà lliure, prèvia inscripció a través del web www.diaridegirona.cat.

Francesc Cayuela, president del GEiEG.

Francesc Cayuela, president del GEiEG. / Marc Martí

Aquest mes de juny Girona tanca una temporada esportiva excepcional. Ha sigut un any històric, amb quatre equips competint a l’elit del futbol, el bàsquet masculí i femení, i l’hoquei. L’afició ha respost, i els partits del Girona FC, el Bàsquet Girona, l’Uni Girona i el Garatge Plana han portat a Montilivi, Fontajau i Palau 2 més de 380.000 espectadors. Aquests equips sèniors de la màxima categoria són el mirall per als joves que pugen, i també una mostra del potencial de les comarques gironines. El talent emergent que hi ha es manifesta dia a dia amb l’esforç dels esportistes i dels seus clubs.