Premi Magister als valors exemplars d'un club en formació

Els candidats són l'AE Fornells, el GEiEG Secció Esport Adaptat i el Club d'Atletisme Olímpic Farners

AE Fornells

AE Fornells / DDG

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Premi Magister és un guardó als valors exemplars d'un club de formació, un testimoni del compromís i l'esperit que impulsen a un club a donar suport als seus membres en el seu creixement tan personal com «quasi» professional. Els valors són la base fonamental, representen els principis que guien les accions i les relacions dins d'un club, creant un entorn positiu i enriquidor per a tothom. Les institucions que han destacat per la seva dedicació a inculcar i promoure valors com la lleialtat, l'ètica, el respecte i la solidaritat són: l'Agrupació Esportiva Fornells, el GEiEG Secció Esport Adaptat i el Club d'Atletisme Olímpic Farners.

AE Fornells

Un poble petit amb una agrupació esportiva que consta de diferents seccions: handbol, bàsquet i patinatge. Els equips sèniors de bàsquet i handbol han aconseguit l'ascens de categoria. En patinatge el xou júnior ha quedat podi provincial, català i 4t d'Espanya. Individualment, també compten amb grans promeses com és el cas de l'Abril Vallmajó, nominada al Premi Augurium com a millor promesa.

GEiEG

GEiEG / DDG

GEiEG

Pocs mesos abans de complir-se divuit anys de la seva creació, la secció d'esport adaptat del GEiEG facilita la pràctica esportiva d'una trentena d'infants i joves amb discapacitat de diferents tipologies. L'activitat principal se centra en l'atletisme, en la qual s'ha aconseguit la inclusió total de diversos esportistes que practiquen esport en la mateixa dinàmica de la secció, arribant a competir oficialment. A més aquesta temporada s'ha consolidat el projecte Mixed Ability de Rugbi, en col·laboració amb la Fundació Ramon Noguera, creant un grup d'entrenament regular (tots els dissabtes) format per persones amb discapacitat i sense. En aquesta línia, s'ha començat a impulsar aquest mateix projecte en waterpolo conjuntament amb Grup Mifas. Alhora s'organitzen jornades d'esport inclusiu en altres especialitats com la vela.

CO Farners

CO Farners / DDG

CAO Farners

L'actual junta formada per un grup de pares aficionats a l'atletisme van fer renéixer una entitat que estava en hores baixes i que estava a punt de desaparèixer. Ara compta amb més d'una setantena de nens i joves i s'ha convertit en una entitat de referència a la capital de la Selva. Un dels esdeveniments que organitza amb atletes vinguts d'arreu de l'estat és la Cursa de la Ratafia.

El Premi Magister és una manera de celebrar el treball excepcional d'aquests clubs de formació i de reconèixer la seva dedicació a promoure valors que són fonamentals per a la formació de les persones i la construcció d'una societat millor. Aquests clubs han abraçat aquests valors amb passió i determinació, demostrant una autèntica entrega a la causa. Han treballat de valent compartint coneixements i experiències per aconseguir el millor rendiment i desenvolupament personal. Aquest premi és un homenatge als moments de superació, als llaços estrets que s'han forjat i a l'impacte positiu que aquesta comunitat ha tingut en la vida de cadascú. Perquè la força d'un club de formació rau en la seva capacitat d'inspirar i motivar els seus membres a assolir les seves metes i convertir-se en les millors versions d'ells mateixos.

Premis Atenea logos peru de notícia

Premis Atenea logos peru de notícia