Els gironins de Tercera RFEF preparen el retorn a la feina

L’Olot és l’equip que més aviat s’hi posa i començarà la pretemporada el pròxim dimecres 12 de juliol

L’estiu passat l’Olot va jugar un amistós amb el Barça.

L’estiu passat l’Olot va jugar un amistós amb el Barça. / ANIOL RESCLOSA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El grup català de Tercera RFEF tindrà forces representants gironins aquesta temporada 2023/24. El descens de l’Olot i l’ascens de l’Escala faran que ambdós equips se sumin al Peralada, que el curs passat va disputar el play-off, i al Girona B, amb un total de quatre equips a la categoria.

En conseqüència, cadascun dels clubs es troba immers en la planificació del nou exercici amb els seus respectius projectes. A la Garrotxa, l’entrenador Pedro Dólera s’ha fet càrrec de la banqueta; a l’Escala, Arnau Sala continuarà al capdavant de l’equip després de l’èxit de la temporada passada; a Peralada, Àlex Marsal ha passat a ser el primer entrenador del conjunt xampanyer; i al Girona B, Sergi Mora ha pujat al filial procedent del juvenil arran del comiat d’Axel Vizuete.

L’Olot va avançar ahir fil per randa com anirà la seva pretemporada. En aquest sentit, els de Dólera tornaran a la feina el pròxim dimecres 12 de juliol i són l’equip que més aviat començarà els entrenaments. El Peralada té previst fer-ho una mica més tard, el dilluns 31 de juliol; i tant l’Escala, que ahir va anunciar la baixa de Quimo, com el Girona B estan pendents de tancar la data exacta de l’inici de la pretemporada.

Respecte al conjunt garrotxí, l’entitat va explicar al detall el calendari d’aquest estiu amb amistosos destacats com el partit contra el Girona fixat el dimecres 19 de juliol al Municipal d’Olot (19.30 hores) o la visita del Sabadell el dissabte 29 de juliol. A més a més, els de Dólera s’enfrontaran al Figueres i al Vic; i participaran com és habitual a la Copa Catalunya i al Torneig de l’Espany a Banyoles.