Nou rècord de Leo Messi: en tan sols 18 minuts penja el cartell de «venut»

L’astre argentí continua causant furor allà on va

Nou rècord de Leo Messi: en tan sols 18 minuts penja el cartell de «venut»

Nou rècord de Leo Messi: en tan sols 18 minuts penja el cartell de «venut» / Inter Miami

Redacció

Leo Messi està tocat per una vareta, i no hi ha dia en què no ho demostri. La seva arribada a l’Inter Miami no només ha suposat trencar una mala ratxa i encadenar tres victòries seguides –l’última per 3 a 1 contra l’Orlando City–, sinó que ha despertat una expectació inaudita pel futbol als Estats Units. L’astre argentí continua fent furor allà on va, i mostra d’això és el temps que triguen a esgotar-se les entrades per a cada partit del conjunt de Miami.

Si els tiquets ja van ser notícia de cara al debut de Messi al país nord-americà, amb preus que acariciaven els 100.000 dòlars, aquesta vegada ha quedat polvoritzat el rècord de velocitat de venda: 18 minuts van trigar a penjar el cartell de ‘sold out’ a l’Estadi Toyota de Texas, amb capacitat per a 20.000 aficionats. Allà, el club de David Beckam s’enfrontarà aquest diumenge a l’FC Dallas en els vuitens de final de la Leagues Cup.

Revenda d’entrades

Amb les entrades esgotades, el club texà ha instat els aficionats que no han pogut aconseguir-les a començar a buscar alternatives: «Consulteu el mercat de revenda d’AXS per saber quines butlletes addicionals poden estar disponibles», han publicat a twitter. A dos dies que se celebri el partit, el preu més baix per una entrada és de 500 dòlars, una xifra que pot escalar fins a diversos milers de dòlars segons el sector.