Laporta: «En cap cas vam voler exculpar Rubiales»

Redacció

Joan Laporta ha buscat els micròfons de Movistar+ abans del partit del Barça contra el Vila-real per enviar un missatge més contundent que el que va desprendre el comunicat del club de divendres. Les crítiques de la massa social blaugrana s’havien deixat sentir en els últims dies.

El president blaugrana va treure la dinamita contra Luis Rubiales que va faltar al comunicat. «Voldria reiterar el que vam dir al comunicat respecte al cas Rubiales. Reitero que el comportament ha sigut inacceptable, impropi, lamentable i vergonyós. En cap cas hem volgut exculpar-lo. M’agradaria que quedés clar que donem suport incondicional a les jugadores. Jenni, som amb tu».

I va afegir, en un discurs pensat: «Pensàvem que Rubiales dimitiria, respectem la decisió de la FIFA d’inhabilitar-lo provisionalment. Vull que quedi clar que el FC Barcelona, de forma enèrgica, contundent i incondicional, condemnem qualsevol acte de violència masclista, tot abús i assetjament de les dones. Suport incondicional a les víctimes, continuarem amb el compromís del futbol femení, amb la igualtat d’homes i dones, volia aclarir-ho».

En l’entrevista, Laporta va parlar també de qüestions esportives i va assegurar que el Barça obtindrà el ‘fair play’ financer suficient, no només per inscriure els dos jugadors que falten (Iñaki Peña i Iñigo Martínez), sinó que es va atrevir a pronosticar que hi haurà «més d’una incorporació».