La Comissió de Dones de l'Associació Intercol·legial demana la inhabilitació permanent de Rubiales

Les col·legiades se solidaritzen amb la selecció espanyola de futbol femení i mostren suport a Hermoso

Assemblea Extraordinària de la RFEF pel cas Rubiales

Assemblea Extraordinària de la RFEF pel cas Rubiales / Europa Press

ACN

La Comissió de Dones i d'Igualtat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis professionals de Catalunya, que compta amb més de 150.000 dones col.legiades, demana la inhabilitació permanent de Luis Rubiales. En un comunicat fet públic aquest dilluns, manifesten que tota la comunitat intercol·legial rebutja i denuncia els fets i reclama a les administracions competents la inhabilitació de l'actual president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per comportament "impropi, groller i indigne". També critiquen la "manca de valors cívics" que afirmen es pressuposen en les persones que lideren entitats, siguin públiques o privades, així com en els membres de la seva directiva que encara li donen suport.

En el comunicat també se solidaritzen amb la selecció espanyola de futbol femení i dona suport a tot l'equip "per la violència masclista de la qual pugui haver estat víctima durant els darrers anys per part de tècnics i directius de la Federació Espanyola de Futbol, per accions directes o per omissions, així com per la lamentable agressió forçada a la jugadora Jenni Hermoso". 

Més de 80 col·legis professionals i consells de col·legis professionals de Catalunya, de 45 professions diferents de tots els àmbits d'activitat, formen part de l'Associació Intercol·legial. Actualment la presidència és exercida per l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).