Gerard Piqué, després del veto al FC Andorra per a jugar a l'Estadi Nacional: "Gràcies per expulsar-nos del país"

"Hem invertit més de quatre milions d'euros a adequar l'Estadi Nacional perquè La Lliga ens deixi jugar i ara ens feu fora", denúncia el president del club andorrà

Gerard Piqué en un acte de l'Andorra

Gerard Piqué en un acte de l'Andorra / RC

Redacció

El secretari d'Estat d'Esports i Joventut d'Andorra, Alain Cabanes, ha reafirmat aquest dissabte que el FC Andorra no podrà jugar la pròxima temporada en l'Estadi Nacional, ni tan sols de manera temporal mentre es construeix un estadi o mentre s'acaba d'edificar el complex de la FAF a Encamp. "Nosaltres ajudarem a mediar o a trobar un lloc per a ells. perquè puguin començar la temporada com cal, però no serà l'Estadi Nacional", va confirmar el secretari andorrà.

"Em consta que el FC Andorra està fent les gestions pertinents i els donarem tot el suport que puguem donar-los". Cabanes ha conclòs subratllant que "teníem una data marcada amb un conveni amb el rugbi i la FAF i es respectarà".

Aquestes declaracions no han agradat gens a Gerard Piqué, actual president del club andorrà, que des del 1948 ha format part del sistema de lligues espanyol: "Hem invertit més de quatre milions d'euros a adequar l'Estadi Nacional perquè La Lliga ens deixi jugar i ara ens feu fora. No hi ha cap instal·lació esportiva a Andorra amb condicions per a poder competir l'any que ve. Gràcies per expulsar-nos del país. No ens queda una altra solució que anar-nos i canviar el nom del club. Felicitats, heu deixat Andorra sense futbol professional", ha arremès l'exjugador del Barça en una publicació de X (abans Twitter).