Jordi Ribera crida els bessons Cikusa per l'absoluta

Els dos bordilencs del Barça, de només 17 anys, formen part de la convocatòria del tècnic sarrianenc per a la Golden League

Djordje i Petar Cikusa, amb la medalla de campions del món juvenil aquest estiu

Djordje i Petar Cikusa, amb la medalla de campions del món juvenil aquest estiu / ANIOL RESCLOSA

Marc Brugués

Marc Brugués

Els germans bessons del Barça Petar i Djordje Cikusa són la principal novetat en la convocatòria de la selecció espanyola d’handbol per la disputa de la Golden League 2023, torneig en què el combinat que entrena Jordi Ribera competirà contra Noruega, Dinamarca i Països Baixos entre el 2 i el 5 de novembre.

Els Cikusa, de 17 anys i formats al planter del Bordils, d’on els va captar el Barça, ja saben el que és guanyar amb la samarreta d’Espanya, ja que tots dos són campions d’Europa i del món en categoria Juvenil. Petar Cikusa ha irromput amb força aquesta campanya en les files del primer equip blaugrana, amb el qual suma 21 punts entre la Lliga ASOBAL i la EHF Champions League mentre que Petar també ha tingut força protagonisme. Tots dos van ser campions del món juvenil aquest estiu.

«Intentem durant aquestes setmanes internacionals fer un equip que barregi gent amb experiència amb jugadors joves», explica el tècnic de Sarrià de Ter, que coneix d’allò més bé el potencial dels germans de Bordils. Els Cikusa agafen el testimoni d’Albert Rocas, el darrer internacional gironí.