Marc Mas dona un triomf clau a l'Olot (1-0)

El davanter selvatà falla un penal, però es treu l'espina amb un gol a les acaballes que situa els garrotxins líders en solitari

Marc Mas, celebrant el gol amb els seus companys

Marc Mas, celebrant el gol amb els seus companys / UE OLOT

Jofre Amargant Bosch

L'Olot ha sumat un treballat triomf contra el Reus (1-0) gràcies a un gol a les acaballes de Marc Mas. El davanter de Sils havia errat abans un penal. La diana del selvatà ha permès a l'equip de Pedro Dólera recuperar el lideratge en solitari de la lliga.

Duel de nivell i d'aspirants a la promoció a 2a RFEF. L'Olot saltava al camp coneixedor que la combinació de resultats de la jornada l'havia deixat sense el lideratge i que per recuperar-lo només valia la victòria contra un Reus en zona de play-off. El respecte que es tenen tots dos conjunts ha provocat que les ocasions fossin escasses en els primers minuts i el matx estigués molt igualat.

Concedir poc i penalitzar molt al rival quan s'equivoqui com a resum dels compassos inicials. De fet, aquesta tàctica ha estat a punt d'apropiar-se-la el Reus. Ha aprofitat una mala sortida de pilota dels garrotxins per tenir la primera ocasió clara de perill. Serrano ha rematat massa creuat des de pràcticament l'àrea petita. La resposta no s'ha fet esperar, però Ufano no ha estat encertat en el cop de cap. El tram final ha sigut dels roig-i-negres amb dues bones arribades. En una d'elles, Mou, que ha estat avui el porter dels olotins, ha estat hàbil de reflexos per rebutjar una canonada.

El conjunt volcànic sabia que havia d'ajustar alguns aspectes al descans, si bé era difícil tallar en sec el perill visitant. Els homes de Marcos Carrasco han continuat xutant, però el perill no era clar. Dels locals poca cosa, la més clara una de Chabboura (61'). Tot hauria pogut canviar poc després. Bigas ha provocat un penal que s'intuïa decisiu. Mas ha volgut agafar la responsabilitat. El silenc ha enviat la pena màxima per sobre del travesser. S'escapava l'opció més clara de marcar dels olotins en tot el partit fins al moment (69'). El selvatà és un davanter insistent, a qui no li agrada perdonar, menys encara quan es tracta d'ocasions evidents. Amb l'espina clavada, Marc Mas ha esmenat l'error a quatre minuts del final. Apareixia el pitxitxi dels olotins, amb un punt de fortuna, per donar els tres punts i tornar l'Olot al capdamunt de la classificació de Tercera Federació.