Camps: "L'objectiu és allunyar-nos al màxim dels dos últims llocs"

 El Bàsquet Girona intentarà trencar demà a Bilbao la ratxa de dues derrotes consecutives contra Manresa i Joventut

Salva Camps

Salva Camps / Marc Martí Font / MARC MARTI FONT

Marc Brugués

Marc Brugués

Ja sense Markel Brown i pendents de què pugui oferir el mercat, el Bàsquet Girona encara la recta final de l'any amb dos partits a la vista (Bilbao i Baskonia). El primer i el més important, el de demà a la pista del Surne Bilbao, en un partit on Salva Camps avisa que caldrà "igualar" la motivació del conjunt basc per poder "ser competitius. "Ells arriben al partit amb un punt de necessitat pels resultats. Tot i això, en la majoria de derrotes han dominat molts minuts del partit i tingut opcions. És per això que tindran un grau de motivació un xic més alt. Nosaltres haurem de ser capaços d'igualar la motivació i el físic per ser competitius", avisava. 

A manca de tres partits per acabar la primera volta (Bilbao, Baskonia i Saragossa), Camps encara no es vol posar nota i tampoc es marca entrar a la Copa del Rei com un objectiu. "L'important és arribar al final de la primera volta amb el màxim de victòries possibles. Si són deu seria excepcional, nou seria extraordinari, vuit seria haver fet una molt bona feina mentre que si en són set voldrà dir que ens queda encara molt de camí per fer per aconseguir el nostre objectiu principal que és allunyar-nos al màxim possible dels dos últims llocs de la classificació". Sigui com sigui, Camps recorda que l'equip està "en la bona línia" a les portes d'acabar la primera volta. 

Pel que fa a l'adéu de Brown, el tècnic ha tancat files amb la plantilla "Som els que som i aquests encararem el partit de demà". Pel que fa a una possible incorporació nova, Camps no ha tancat cap porta. "Ja veurem cap a on evolucionem, on anem i quines opcions tenim i què podem fer", ha dit.