Íñiguez: "Hem de reaccionar, no podem tenir dues cares"

L'entrenador de l'Spar Girona explica que Gardner pot debutar demà davant el Cadí la Seu, però que cal anar de mica en mica

Gardner està disponible per jugar davant el Cadí la Seu.

Gardner està disponible per jugar davant el Cadí la Seu. / UNI GIRONA/DAVID SUBIRANA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

L'Spar Girona necessita passar pàgina, després de dues derrotes seguides, i recuperar la seva millor versió per encarrilar l'eliminatòria dels vuitens de final de l'Eurocup en el partit d'anada demà davant el Cadí la Seu (19.00 hores). Roberto Íñiguez ha valorat la situació de l'equip, el rival i l'arribada de Rebekah Gardner en la prèvia del partit.

L'EQUIP

"El treball és molt bo. L'equip ha entrenat amb una intensitat correcta i està concentrat. Estem en un punt en el qual tot el que ens està passant ha de servir per saber si podem reaccionar als partits quan tenim dificultats i fer-nos forts -hem de créixer a partir d'aquí-, o bé ens superaran i ens estressarem. No hem de repetir l'error, sabent que en els moments durs hem d'unir-nos".

LA REACCIÓ

"La tornada de Vitòria va ser dura perquè ens van cancel·lar els vols, però vam tenir molt temps junts per parlar. De mica en mica, l'equip ho està entenent. Hem de reaccionar. Mentalment hem de canviar i ser un equip dur".

GARDNER I IRATI ETXARRI

"L'arribada de Rebekah i el retorn a pop a poc d'Irati ens donarà fortalesa amb més energia, rotació... L'equip no pot jugar 10 minuts bé i 10 malament. No podem tenir dues cares, hem de reaccionar abans jugant al nivell que volem i tenim. És el punt que hem de millorar".

"Rebekah és energia, posar més cistelles fàcils, verticalitat, és versàtil, poder atacar al cèrcol... Ens falta una mica d'agressivitat i ella ens ho pot donar. Li va molt bé a l'equip, però hem de ser progressius amb la seva entrada. Està recuperada de la lesió, però porta temps sense ritme i hem d'anar de mica en mica. Hem de veure com accepta les càrregues. L'hem de cuidar. Tot i que s'adaptarà molt ràpid perquè coneix el club i les jugadores. Això és molt positiu".

"Hem de prioritzar i respectar el procés de cadascuna. Irati potser necessitarà uns dies més. Quan fa entrenaments complets, es nota carregada. No podem córrer. No valoro tant el partit, sinó el seu procés. Si tot va bé, Rebekah jugarà demà i Irati encara necessita uns dies més. Potser contra l'Ensino. Però és precipitat de moment".

EL CADÍ LA SEU

"No esperem el mateix partit de Lliga, sinó que serà més difícil. Esperem un bon Cadí la Seu, que ho donarà absolutament tot per després venir a Fontajau en la tornada amb opcions. Sabem quin tipus d'equip és, molt dinàmic. Per nosaltres i per al club, és un torneig molt important. No podem mirar cap a un altre costat i acceptar-ho. No pot ser un motiu de pressió per l'equip, sinó una motivació. Tenim la possibilitat de disputar un títol europeu. És molt important somiar-hi i passar l'eliminatòria".