El Galatasaray, rival de l'Spar Girona als quarts de final de l'Eurocup

L'equip de Roberto Íñiguez, a falta de confirmar el calendari, jugarà l'anada el 22 de febrer a Fontajau i la tornada el 28 a Turquia

Magali Mendy, durant el partit contra el Cadí de vuitens de final.

Magali Mendy, durant el partit contra el Cadí de vuitens de final. / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Eliminatòria majúscula als quarts de final de l'Eurocup. L'Spar Girona, que va destruir amb molta facilitat el Cadí La Seu, s'enfrontarà al Galatasaray turc en un duel d'alt voltatge i que servirà per recordar antics precedents. Bon repte per a l'equip de Roberto Íñiguez, que disputarà l'anada al pavelló de Fontajau i resoldrà el cara a cara una setmana més tard a Turquia. Encara sense l'aprovació definitiva del calendari, els partits seran els pròxims 22 i 28 de febrer.

El Galatasaray va classificar-se superant, amb ensurt inclòs, el Gorzow, a qui havia derrotat a l'anada per 73-87. La diferència, abismal, no va poder ser reduïda en una tornada on l'equip turc va perdre per 85-91.

L'Uni i el Galatasaray ja s'han vist les cares, a Europa. Tant a l'Eurocup com a l'Eurolliga, en aquest cas a la fase de grups 2021-22. El partit més recordat, sense dubte, va ser també en els quarts de final del curs 2017-18, en què un bàsquet de Dubljevic a 1,7 segons per acabar el partit de tornada a Fontajau va llançar a les escombraries el somni europeu de les gironines.

Falta gairebé un mes per aquest desafiament europeu, amb la qual cosa la competició continental s'aparcarà unes setmanes. L'espera es farà llarga.